Kerekasztal beszélgetések

Vélemények és ellenvélemények

50+-os munkavállalók foglalkoztatása

Farkas Zsófia számára IT Recruiterként az egyik legnagyobb kihívás, hogy úgy tudj párbeszédet kezdeményezni a leendő kollégákkal, hogy az első pillanattól kezdve megtapasztalják és magukénak érezzék azokat az értékeket, amiket a leendő munkaadójuk képvisel. Ezt hitelesen akkor tudjuk megtenni, ha mi is hiszünk ezekben az alapértékekben. Számomra ezek közvetítése és a jelöltekhez a csapaton belül legjobban passzoló feladatkör megtalálása a legfontosabb. Toborzóként lehetőségünk van alakítani és hozzájárulni vállalatunk jövőjéhez és fejlődéséhez. Ez segít a mindennapi kihívások legyőzésében az IT Recruitmentben.

Fizetésnap és a másik 20! | Gázmár Domán, Ríz Ádám, Sarkadi-Nagy András

A beszélgetésünk során vendégünk volt, Gázmár Domán – HR szakember, tanácsadó, EMPX Solutions Kft. / ügyvezető partner , aki karrierje eleje óta foglalkozik képzéssel. A Matávnál kezdett trénerként, a Magyar Telekommá váláskor már a HR területen dolgozott, ahol senior HR Partneri és megbízott HR igazgatói pozíciót is betöltött. Emellett Sarkadi-Nagy András – Tanácsadó, HR szakember, projektvezető, problémamegoldó. Jelenleg a SALDO Zrt. vezérigazgatója. Másfél évtized multinacionális tanácsadási pályát követően az MVM Csoport HR tanácsadója lett. És végül Ríz Ádám, CMC – Minősített vezetési tanácsadó, szervezet- és munkavállalóiélmény-fejlesztő, aki 14 éve dolgozik vállalatok és más munkaszervezetek működésének fejlesztésével, valamint több mint 200 projekt megvalósításában vett részt, nem véletlen, hogy nemzetközi tanácsadói minősítéssel is rendelkezik.

Mitől igazán jó egy iroda? | Az Év Irodája Verseny kerekasztal beszélgetés

Egy hely, ami munkaadó és munkavállaló számára egyaránt fontos: AZ IRODA. Mi a legfontosabb egy iroda esetében, amitől az igazán jó lesz? Létezik tökéletes és minden szempontból megfelelő iroda? Többek között erről is szó esik Az Év Irodája kerekasztal beszélgetésünkben.