Interjú műsorok

Szakmai beszélgetések - nem csak szakmabelieknek

Interjú műsorok

Nálunk nem csak HR, de számos más érdekes és hasznos témában készült interjúkat találhatnak a látogatók. Célunk, hogy minél sokoldalúbb és változatosabb tartalmat kínáljunk az érdeklődőknek, így megtalálhatóak itt olyan témák is, mint a vezetési stratégiák, a vállalkozásfejlesztés, az innováció, az emberi erőforrás menedzsment, a digitalizáció, és sok más.

Üzemeltetéstől, a hatékony vendéglátásig | Szabó Éva

Az éttermek hatékony üzemeltetése ma, talán kardinálisabb kérdés, mint eddig bármikor. Adásunkban megnézzük, hogy milyen szempontok alapján lehet felépíteni a hatékony működést.

Multiból vállalkozó | Szabó Éva

Vajon milyen buktatói vannak és milyen előnyei, ha egy multis vezetői állást hátrahagyva valaki úgy dönt, hogy vállalkozó lesz?

Élet a kata után? | Talyán Andrea

Milyen lehetőségek maradtak a KATA törvény változás után? Talyán Andrea adószakértő, bejegyzett könyvvizsgáló ad választ erre a kérdésre.

Employer Branding határok nélkül | Zvezdovics Anita

Miért és hogyan építsünk a helyi munkahelyi identitásra? Zvezdovics Anita, Chief Fizz Offizzer, Brandfizz & Elnökségi tag ajda meg kérdéseinkre a választ.

BioDesign az irodában. Élő irodákban dolgozhatunk? | Blaumann Edit

Mi a biodesign? Milyen előnyökkel járhatnak, a természet- alapú megoldások? Valóban képes megbirkózni, a klímaváltozás hatásaival? Erre ad választ Blaumann Edit, a MOME Innovációs központ kutatója.

50 feletti munkavállalók foglalkoztatása | Tiben Dóra

Vajon milyen sztereotípiák vannak? Vagy éppen milyen érvek szólhatnak a foglalkoztatásuk mellett! Az utóbbi időben sokat halljuk és tapasztaljuk a különböző szektorokban, hogy jellemzően nagy a munkaerőhiány az 50 +os munkavállalók alkalmazása enyhítene ezen a tendencián.

Munkaerőpaci kitekintés- bérfeszültség, magas bérigény | Tamaskovics Diána

Tamaskovics Diána több, mint 20 éve a BAP üzletágvezetője, duplán közgazdász: kereskedelmi-vendéglátói és idegenforgalmi diplomával, vállalkozás szakon végzett másoddiplomával rendelkezik. Banki és telekommunikációs szektorban is szerzett tapasztalatot pénzügyi és IT osztályon is megfordult pályafutása során.

Employer branding a startvonaltól- töltsd be a nyitott pozíciókat! | Szörcsök Szilvia

Hogyan állj neki, ha ma kezdenéd? Erre ad választ Törőcsik Szilvia. Szilvi a Brandfizznél több, mint három éve foglalkozik partnereik üzleti céljait támogató integrált employer branding stratégia építésével és annak megvalósításával.