Nem működnek a hagyományos toborzási módszerek? Újszerű megoldást keres a nyitott pozíciók betöltéséhez?

NÉPSZERŰSÍTSE ÁLLÁSLEHETŐSÉGEIT TOBORZÓ FILMEKKEL

MIÉRT HASZNOS A VÁLLALAT SZÁMÁRA?

A toborzó film és imázsfilm egy olyan hatékony eszköz, amelynek segítségével a vállalatok könnyen elérhetik az álláskeresők széles körét, és bemutathatják magukat, az értékeiket és az álláslehetőségeket.

1. ) Az álláskeresők széles körű elérése: Segítségével elérheti azokat az álláskeresőket is, akiket a hagyományos toborzási módszerekkel nem lehet megszólítani.

2.) Érdeklődés felkeltése: A filmek lehetőséget adnak arra, hogy a vállalatok bemutassák a munkakörnyezetüket, az értékeiket és a kultúrájukat, így az álláskeresőknek lehetőségük van megismerni a vállalatot és eldönteni, hogy ez megfelel-e az igényeiknek és elvárásaiknak.

A SZOLGÁLTATÁS ELŐNYEI

Hitelesség és személyesség
A toborzó filmek általában a vállalat dolgozóit és vezetőit mutatják be, akik hiteles és személyes történeteket osztanak meg az álláskeresőkkel. Ez segít megerősíteni az álláskeresőkben azt az érzést, hogy a vállalat emberi és valóságos, ami nagyon fontos a bizalom és a vonzó vállalati imázs kialakításához.

Költséghatékony megoldás
A toborzó filmek készítése ma már sokkal egyszerűbb és olcsóbb, mint korábban volt. A vállalatok ezzel a módszerrel költséghatékonyan tudnak kommunikálni az álláskeresőkkel, hiszen a filmek készítése, publikálása és promóciója egyaránt olcsóbb lehet, mint a legtöbb hagyományos toborzási módszer.

Hosszú távú hatás
A kisfilmek jóval hosszabb távú hatással lehetnek a vállalatokra, mint azt elsőre gondolnánk. Az elkészült filmekkel folytatott munkáltatói márkaépítő kampányok szinte azonnali, pozitív változásokat hoznak, ráadásul az egyszer elkészített filmek hosszú időn át használhatók.

A SZOLGÁLTATÁS JELLEMZŐI

A toborzó és imázsfilmek általában rövid, 1-3 perces videók, amelyeket a vállalat honlapján, az álláskeresői oldalakon, a közösségi médiában vagy az állásinterjúkon mutatnak be. A videókban gyakran szerepelnek a vállalat dolgozói, akik bemutatják a munkájukat és a vállalat munkakörnyezetét.

A következő elemeket tartalmazhatják:

Vállalati kultúra
A videóban bemutathatók a vállalat azon értékei, amelyek fontosak a vállalat számára, és amelyekre az alkalmazottaknak is figyelniük kell.

Munkakörnyezet
A videóban a kollégák munkakörnyezete is bemutatható, beleértve az irodákat, a munkaeszközöket és a technológiát.

Alkalmazotti tapasztalatok
Bemutatható néhány olyan alkalmazott, vagy vezető, akik elmesélik, hogy miért szeretnek a cégnél dolgozni és miért ajánlják másoknak is.

Álláslehetőségek
A videóban kiemelhetők az álláslehetőségek, a karrierutak és azok az előnyök, amelyek az alkalmazottakat várják a vállalatnál.

MIÉRT ÉRDEMES ÉLNI A LEHETŐSÉGGEL?

A toborzófilm egy hatékony eszköz az álláskeresők megszólítására és a vállalat karrierlehetőségeinek népszerűsítésére. A videók segítségével pozitív benyomások kelthetők, egyúttal a potenciális jelöltek jobban megismerhetik a vállalatot, a munkakörnyezetet, az értékrendet és minden olyan fontos tényt, adatot, információt amely a filmmel bemutatásra kerülhet..

REFERENCIÁK

“Az imázsfilmünk visszaadja a munkánk lényegét.

Kigyúrjuk cégeket, hogy a választott ‘sportágukban’ a legjobbat tudják kihozni magukból úgy, hogy közben élvezzék is!”

 

EMPX Kft.

“A teljes mértékben pozitív visszacsatolásunkkal szeretnénk megköszönni a segítségeteket. A kisvideónak köszönhetően, közel 250 jelentkező érkezett be hozzánk, amely megkönnyítette a toborzás folyamatát. Továbbá, a cégen belül is igen népszerű lett a videó, többen dicsérték az ötletet.”

 

TMX Mobile Solution Kft.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

Promóciós kisfilmek
Rendezvényvideók
A további részletekért írj nekünk és felvesszük veled a kapcsolatot!

ÜZENETKÜLDÉS

    Név (kötelező):

    Cégnév:

    E-mail cím (kötelező):

    Mobiltelefonszám:

    Üzenet szövege (kötelező):